عرفان و اتصالات
حالا بر فرض صحت این حرفها که پاکان و ناپاکان اگر بخواهند از رحمانیت برخوردار شوند، هیچ افزودهای به شعور کیهانی و حلقههای رحمانی لازم نیست و هر چه به میان آید بدعتگذاری و تقلب است؛ در جایی از مانیفست عرفان حلقه، این طور میخوانیم:
«برای بهرهبرداری از عرفان عملی عرفان کیهانی (حلقه)، نیاز به ایجاد اتصال به حلقههای متعدد شبکهی شعور کیهانی میباشد و این اتصالات، اصل لاینفک این شاخهی عرفانی است. جهت تحقق بخشیدن به هر مبحث در عرفان عملی، نیاز به حلقهی خاص و حفاظهای خاص آن حلقه میباشد. اتصال به دو دسته کاربران و مربیان ارایه میشود، که تفویضی بوده، در قبال مکتوب نمودن سوگند نامههای مربوط، به آنان تفویض میگردد. تفویضها، توسط مرکزیت که کنترل و هدایتکنندهی جریان عرفان کیهانی (حلقه) میباشد، انجام میگیرد.» (عرفان کیهانی (حلقه).ص80)
به این ترتیب مرکزیت عرفان حلقه تنها راه ارتباط با رحمت عام الاهی است! و مربیان عرفان حلقه که اتصال را از مرکز عرفان حلقه دریافت کردهاند میتوانند آن را به دیگران انتقال دهند. یعنی اتصال به رحمت عام الاهی با وساطت فیض در سلسله مراتب عرفان حلقه امکان پذیر است! با این وصف، یک مربی عرفان حلقه اگرچه دروغگو باشد و یا خود را به ناپاکیهای دیگر بیالاید، چون اتصال به رحمت عام الاهی فراتر از این قیدهاست و او اتصال را از مرکزیت و سلسله مراتب عرفان حلقه دریافت کرده و اجازهی تفویض را هم گرفته است، میتواند به هر کاری دست بزند.
نتیجهگیری
بنابراین رحمت عام الاهی با اجازهی مرکزیت عرفان حلقه در دسترس بندگان خدا قرار میگیرد و در این بین نقش و تأثیر قرآن، پیامبران، اهل بیت، اخلاق، پاکی و ایمان به خداوند و عشق به او، مردود است و تنها مرکزیت عرفان حلقه و سلسله مراتب مربیان آن واسطهی فیض شعور الاهی و اتصال به رحمت عام حق تعالی هستند.
برای نقش واسطهی فیض بودن مرکزیت و سلسله مراتب عرفان حلقه، توصیفهای زیبایی بیان شده، از جمله اینکه «از آنچه را که روزی آسمانی دارند، مانند روزی زمینی خود، به دیگران انفاق کنند «مما رزقناهم ینفقون» و از اتصال خود برای آنها نیز ایجاد اتصال کنند.» (انسان از منظری دیگر.ص15و16)
این توصیفات زیبا و استفادهی تأویلی از آیات قرآن مشکل تناقضگویی را پیچیدهتر میکند. از دیدگاه قرآن رحمت عام الاهی در دسترس همه میباشد و هیچ اختیاری در اصل استفاده از آن وجود ندارد و تنها نحوهی استفاده از آن در اختیار انسان است. نعمتها و مهلتهایی که بین مؤمنان و کافران مشترک است از رحمت عام سرچشمه میگیرد و کسانی که از آن درست استفاده کنند و به راه ایمان و شکرگذاری و عشق به خداوند قدم بردارند در حقیقت به حلقهها یا مراتب رحمت خاصه و رحیمیت خداوند متصل شدهاند. «و کان بالمؤمنین رحیماً» (سورهی مبارکهی احزاب/آیهی 43) بنابراین تناقض بزرگ عرفان حلقه را میتوانیم این طور عنوانگذاری کنیم:
رحمت عام خدا (شعور کیهانی) فقط در دست ماست و هر عاملی غیر از مرکزیت عرفان حلقه زاید است، حتا ایمان به خدا، پاکی و پرهیزکاری در عرفان حلقه فزوده و زاید تلقی میشوند.
منابع
1. سید محمد حسین طباطبایی. تفسیر المیزان ج6. دفتر نشر فرهنگ اسلامی بی تا.
2. عرفان کیهانی (حلقه). محمد علی طاهری. انتشارات اندیشهی ماندگار. چاپ سوم تابستان 86
3. انسان از منظری دیگر. محمد علی طاهری. نشر ندا. چاپ دوم آبان 86
4. نتایج امواج تهاجم علیه هوشمندی مثبت الاهی. بی نا. بی جا. شهریور 1389(*)
* محمدرضا قاسمی؛ پژوهشگر/انتهای متن/
نوشته شده در یکشنبه 90/1/21ساعت
9:59 صبح توسط محمدی
نظرات ( ) |